OneWhey Mango

Idag blev det en tur på stan med Hanna, Julia och Emelie och jag hittade ett par finfina saker som jag hoppas på att hinna lägga in imorgon. 
Efter stan så gick jag och Hanna till Tenton och gymmade ca 1h. Började med ca 10min löpning som uppvärmning och sedan styrka med fokus på armar. Det gick bra och efteråt testade jag mango smaken. Hemma så har jag funderat på möjliga halloweenutstyrslar. (it´s that time of the year). Om jag ens ska göra något där det är värt att klä ut sä! haha
 
Mango smaken då? Den var god, och det var roligt att den blevhelt orange när man blandade den. Den får inte full pott eftersom att jag kände igen smaken så sjukt, men kom inte på varifrån... blev irriterad... haha! Nämen den var god och ganska speciell sådär:)
 
Direktlänk: One Whey sample mango på fitnessguru.
 
PS. Det här var sista smaken som jag kommer att testa (just nu), kanske testar ett annat märke och andra smaker sen!:)

Treadmill

 
 
 
 

OneWhey Vanilla

Denna dag har spenderats på stan med mormor. Vi var på jakt efter vinterskor och hittade två par supersnygga! Är supernöjd! Sedan halv fyra gick vi och såg bio. IRL hette filmen och den var bra! Sedan gick jag till gymmet och körde först kondition och sedan mage och rygg - styrka. Avslutade med stretching och sedan fick jag skjuts av kusinerna hem. Nu har jag tagit mig ett snack i form av ett äpple och en klick jordnötssmör och ska snart gå till sängs och se någon film eller dexter. 
 
På väg hem i bilen testade jag en ny smak, nämnligen French Vanilla. Den var god och smakade vanilj (så klart). Idag hade jag dessutom filtret till shakern och då blev det NOLL klumpar. Så använd filter om det följer med er shaker! 
 
 
 
Direktlänk: One Whey sample french Vanilla på fitnessguru.

RSS 2.0